El Circuit Júnior & Baby Cup celebra la seva quarta prova a Golf Costa Daurada

Com és tradició, cada cop que el Circuit Júnior & Baby Cup aterra al camp tarragoní, s’aprofita l’ocasió per retre homenatge a Juan Carlos Campillo, antic delegat juvenil que va exercir una destacada tasca en el desenvolupament del golf juvenil a Catalunya. Campillo, conegut i estimat per la seva dedicació i compromís, va haver d’abandonar el càrrec després de ser diagnosticat amb la malaltia de Parkinson.

Per donar més repercussió al Trofeu J.C. Campillo i gràcies a la col·laboració de la FCGolf, en aquesta ocasió la prova serà puntuable per al Grand Prix de la mateixa federació i serà una volta valedora per als campionats d’Espanya a les categories infantil, aleví i benjamí.

Aquest reconeixement addicional no només subratlla la importància de l’esdeveniment, sinó que també ofereix als joves golfistes una oportunitat valuosa per avançar en les seves carreres esportives.

A més de la seva tasca al golf juvenil, Juan Carlos Campillo ha creat l’associació ‘Golf amb Parkinson’, que, amb l’ajuda de l’Hospital Sant Pau, està fent un estudi que pretén esbrinar els possibles avantatges del golf per als malalts de Parkinson. L’associació Júnior & Baby Cup s’enorgulleix de donar suport a aquest projecte innovador i de gran impacte.

El Circuit de Golf Júnior & Baby Cup no és només una oportunitat perquè els joves golfistes mostrin el seu talent i millorin el seu joc, sinó que també fomenta valors com la perseverança, l’esperit esportiu i el respecte. L’elecció de Golf Costa Daurada com a seu d’aquesta prova subratlla la qualitat i l’excel·lència de les seves instal·lacions, convertint-lo en el lloc ideal per a la competició i l’homenatge.

Tots els participants rebran un ‘Welcome pack’, destacant l’atenció i la cura que el circuit brinda als seus joves golfistes. En finalitzar la competició, es farà el lliurament del Trofeu J.C. Campillo al millor jugador scratch de la classificació general, així com als campions i guanyadors de les diferents categories del puntuable.

Posteriorment, se sortejarà un gran nombre de regals oferts pels col·laboradors del Circuit, el Team Campillo i l’Associació Júnior & Baby Cup, on comptarem entre altres coses amb material signat pels golfistes Professionals Emilio Cuartero i Carlos Pigem.

Per fer la teva inscripció, clicar aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *