El Consell Comarcal adjudica la contractació de l’obra del projecte d’abastament d’aigua a diversos municipis de la comarca

L’import adjudicat és de prop de 4 milions d’euros i es tracta de la primera fase entre Sarral i Forès

Aquest dilluns dia 27 de maig durant el ple ordinari del Consell Comarcal es va aprovar l’adjudicació de la contractació de l’obra més gran que mai s’ha fet des de l’ens. Es tracta de l’execució del projecte de Subministrament a la Conca de Barberà. Conducció Sarral-Forès i Ramal Sarral-dipòsit municipal, TM de Sarral i Forès amb connexió a la xarxa del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT)

L’empresa adjudicatària ha estat UTE Vials i Medi Ambient SA – Marco Infraestructuras y Medio Ambiente S.A. i que farà les obres d’execució per un import de 3.339.105,48 euros més IVA i el termini d’execució de l’obra serà d’un any.

En relació amb les obres d’execució del projecte del dipòsit comarcal per l’abastament d’aigua va quedar desert i es preveu que el proper mes de setembre s’aprovi el projecte.

El president del Consell Comarcal, Joan Canela, va indicar que «ja s’està treballant per tal que la segona fase comenci tan aviat finalitzi la primera perquè en som molt conscients de la importància d’aquesta obra».

El projecte en les seves tres fases donarà servei als municipis de Conesa, Forès, Llorac, Passanant i Belltall, Les Piles, Sta. Coloma de Queralt, Sarral i Savallà del Comtat, disposaran d’aigua a través de la connexió amb la xarxa del Consorci d’Aigües de Tarragona. Aquests municipis tenen un dèficit històric en la quantitat i qualitat de l’aigua que subministren, i amb l’execució total del projecte d’abastament, es podrà disposar d’aquest recurs adequadament.

El finançament d’aquesta primera fase serà a càrrec de l’Agència Catalana de l’Aigua, la Diputació de Tarragona i els ajuntaments beneficiaris del projecte.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà és l’organisme que ha impulsat l’execució d’aquestes obres d’abastament i també el responsable tècnic de l’obra en col·laboració amb el Consorci d’Aigües de Tarragona.

 Source link

Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *