El Festiva EVA arriba al municipi

Enguany el Festival EVA (En Veu Alta), celebra el seu 20è aniversari al Penedès.

El Festival EVA, una programació cultural on hi tenen cabuda manifestacions artístiques basades en la narració i la tradició oral, es du a terme a la vegueria del Penedès des del 29 de maig fins el 22 de juny. Durant aquestes més de tres setmanes, visitarà el municipi dues vegades, el Papiolet i la Torregassa.

L’1 de juny el Festival arribarà al Papiolet, on la Charo Pita durà relats de tradició oral i de producció pròpia “Cuentos de amor, muerte y erotismo”, que narrarà en castellà i en gallec per a un públic adult. L’acte té una durada aproximada d’una hora i es farà al pati de les escoles del Papiolet a les 8 del vespre.

El 14 de juny serà el torn de la Torregassa, la Ferriol Macip i el Yago Calbet proposen el seu espectacle “Qui la pela més llarga: Concurs de pelar pomes”, amb que animaran el públic de totes les edats a participar en el concurs a ritme de glosa durant 70 minuts. L’acte es farà a l’Era de Cal Palau.

Ambdós actes són gratuïts, el primer organitzat per l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i el segon per la Societat Cultural i Recreativa de la Torregassa.

Font: Ajuntament de Sant Jaume del Domenys

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *