El nou Instituto Médico Vilafortuny (IMV) es posa en marxa

Sota la direcció del doctor Mario Trelles, compta amb un ampli equip mèdic que cobreix diferents especialitats

El proper dilluns 3 de juny, el nou Instituto Médico Vilafortuny reprendrà la seva activitat com a centre mèdic multidisciplinari i especialitzat en un ampli catàleg de tractaments que cobreixen diferents àmbits de la salut.

Per al doctor Mario Trelles, fundador l’any 1983 de l’IMV i actual director mèdic, “l’atenció personalitzada i detallada que oferim des del primer moment és la millor manera d’obtenir bons resultats i aconseguir que el pacient se senti atès amb la màxima confiança”. En aquest sentit, el doctor Trelles ha afirmat que “la filosofia que guia la meva pràctica mèdica i la del meu equip d’especialistes consisteix en un tracte proper, atent i familiar amb l’objectiu que l’usuari percebi que està en bones mans. Cada pacient és diferent, per això és molt important conèixer, a fons, cada cas i les peculiaritats de cada persona”.

El nou IMV convertirà Cambrils i, per extensió, la Costa Daurada en un referent mèdic de primer nivell. L’experiència acumulada por el doctor Mario Trelles a la pràctica mèdica a diferents països del món, recentment a Dubai, és una garantia de bon fer i coneixements a l’hora de tractar els pacients de qualsevol procedència.

L’IMV està equipat amb els darrers avenços en tecnologia mèdica i de tractaments, inclosa la Intel·ligència Artificial que s’aplica per obtenir millors resultats en tots els processos.

Un elenc de més de vint especialistes cobreix un ampli ventall d’especialitats com la cirurgia plàstica i reparadora; tractament del dolor; angiologia; oftalmologia; cirurgia amb làser; dermatologia; investigació cel·lular i clínica; fisioteràpia i rehabilitació.

El Instituto Médico Vilafortuny, fundat l’any 1983 pel doctor Mario Trelles, ja es va caracteritzar des dels inicis per ser un centre pioner i especialitzat en l’aplicació de la tecnologia més avançada als tractaments mèdics. Durant anys va ser un referent en l’aplicació de tractaments làser en diferents àmbits de la pràctica mèdica, como per exemple en dermatologia.

El nou IMV continua amb la trajectòria d’èxit iniciada fa quaranta anys, adaptada als criteris actuals de competència professional, medicina responsable, privacitat, confort, seguretat, innovació i tecnologia aplicada d’última generació.

Font: IMV

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *