El penúltim adeu a Marià Morera al Ripollès

Diuen les llegendes mexicanes que ningú marxa d’aquest món si queda algú que el recordi, per això familiars, amics i companys del CE Ripoll i del CE Campdevànol, han volgut recordar en Marià Morera per sempre.

En un acte que s’ha fet a les muntanyes del Ripollès, territori més que habitual de Morera, s’ha descobert un petit record cap al que va ser president del CE de Ripoll i coordinador del Comitè de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Aproximadament una seixantena de persones han fet el recorregut que separa el Coll de Jou i el Pla de Pena per a fer el penúltim homenatge a Marià Morera. A la comitiva l’han acompanyat el president de la FEEC, Jordi Merino, el vicepresident, Josep Casanovas, el responsable de seguretat, Josep Maria Silvestre, el veguer de la regió II, Josep Caucelo i la sotsveguera de la regió VI, Assumpta Casellas.

Al mateix Pla de Pena, molt a prop d’on va patir l’accident mortal Marià Morera, s’ha deixat un petit record per a tenir sempre present al que va ser màxim responsable dels senders a Catalunya. Amb la frase “Pintant el cami que et porta a casa” i un qr que enllaça al vídeo d’homenatge del Marià, s’ha volgut recordar la feina feta pel ripollès durant molts anys com a president d’entitat, veguer i coordinador del comitè de senders.

Marià Morera va morir el passat 11 d’octubre de 2023 en un accident quan realitzava una de les moltes excursions que va fer a les muntanyes del seu ripollès. Les mostres d’afecta i de condol cap al “Marianu” i la seva família van arribar des de pràcticament totes les institucions del país.

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *