Es convoca un nou pla d’ocupació i una borsa de treball per a la brigada


  • Les sol·licituds es poden presentar a les oficines de l’Ajuntament i a través de la seu electrònica.

  • El 7 de juny es tanca el termini de sol·licituds per a la borsa i el dia 20 de juny pel pla d’ocupació.

Des del consistori es continua potenciant la inserció laboral de les morellenques i els morellencs. Aquesta vegada obrint un nou pla d’ocupació i, alhora, una borsa de treball. El pla d’ocupació ofereix sis places noves per a formar part de la brigada municipal. Quatre llocs de peons de neteja de vials, zones verdes i espais públics i dos llocs de peó especialitzat en jardineria per a l’arranjament de zones verdes i reparació i rehabilitació de diversos espais, així com una plaça especialitzada en electricitat. El termini per a presentar les sol·licituds és el 20 de juny.

Pel que fa a la borsa de treball, l’objectiu és tenir una cartera de persones per tal de cobrir baixes si hi ha diferents tipus d’eventualitats dins l’estructura organitzativa de la brigada municipal. En aquest cas el termini per a presentar sol·licituds és el 7 de juny.

Les persones interessades per a la borsa i pel pla d’ocupació poden presentar la seva sol·licitud a les oficines de l’OMAC o a través de la seu electrònica.

Es poden consultar públicament les bases completes, els requisits, la documentació necessària per a la sol·licitud  i tota la informació ampliada i detallada a la pàgina web https://elmorell.eadministracio.cat.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *