Es presenta «Salou Essences», la fragància inspirada en la bellesa del municipi


Salou ha presentat aquest dilluns a la capital d’Aragó, Saragossa, ‘Salou Essences‘, durant un acte que ha reunit més de 200 convidats, entre ells el president del govern d’Aragó, Jorge Antonio Azcón Navarro, l’alcaldessa de Saragossa, Natalia Chueca Muñoz, i altres membres del govern aragonès.

El perfum, creat pel reconegut grup Saphir, està inspirat en l’energia dinàmica i la naturalesa exuberant de Salou, així com en l’ambient únic de la capital de la Costa Daurada.

La nova essència s’obre amb notes refrescants i cítriques, típicament mediterrànies, seguides d’aromes ozònics que aporten un caràcter lleugerament aquàtic. Completa la seva composició una base càlida d’almizcle i musc blanc que, segons descriuen, envolta l’usuari com una suau i delicada abraçada, deixant una impressió duradora d’elegància i relax que caracteritza Salou.

Els assistents van tenir l’oportunitat de gaudir d’una degustació gastronòmica excepcional a càrrec del xef estrella Michelin, Pep Moreno, acompanyat d’altres restauradors de Salou.

Salou Essences‘ no només captura l’essència de la ciutat, sinó que també s’afegeix a la rica oferta turística de Salou, que inclou gastronomia, entorn natural, camins costaners, opcions de compres i activitats a l’aire lliure. Amb aquest llançament, Salou reafirma el seu compromís amb la innovació i la promoció del turisme, oferint una nova manera d’experimentar el seu caràcter i identitat a través dels sentits.

L’alcalde de Salou, en la seva intervenció, ha recordat que, per norma, l’ésser humà sol quedar-se amb els records i llocs que li han generat benestar i felicitat. «Aquests moments«, ha dit Pere Granados, «queden impregnats en la nostra memòria. I Salou és un d’aquests llocs que un recorda tota la vida per molts factors«. Després d’enumerar les platges i cales, la gastronomia i la riquesa natural del seu litoral, ha destacat que ara residents i turistes podran gaudir d’una altra sensació mitjançant una experiència olfactiva.

Salou Essences‘ pretén, en definitiva, impregnar en la nostra memòria sensacions i sabors que només s’han experimentat a Salou.

Ignacio Sierra, en nom del Grup Saphir, ha recordat els moments de la seva infantesa viscuts a Salou. Després de compartir algunes de les aventures que va viure a la Capital de la Costa Daurada, ha confessat que Salou els ha permès ampliar el cercle d’amistats i conèixer persones d’altres regions com Madrid, La Rioja, País Basc i Catalunya.

Ha mencionat que avui dia continua estiuejant amb la seva família a Salou, i que els seus fills són fans de Salou, unint-se cada estiu amb cosins, amics i passant grans moments, com els que ell va viure. «Podríem dir que és el Salou de les generacions», ha expressat.

Sierra ha agraït a Salou per «fer-nos sentir com a casa i ser un gran punt de trobada entre ciutadans aragonesos i catalans, units per un profund respecte i admiració mútua».

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *