La 3a Copa Catalana de Marxa Aquàtica fa el seu debut al Tarragonès

La 3a Copa Catalana de Marxa Aquàtica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) farà el seu debut a Creixell (Tarragonès) el pròxim 2 de juny. El Club Excursionista Arítjol serà l’encarregat d’organitzar la primera prova del calendari amb la 3a Copa Catalana de Marxa Aquàtica Vila de Creixell.

La platja d’aquest municipi tarragoní acollirà l’aturada inicial del calendari amb les tres especialitats que formen part d’aquesta competició: 50 m, individual amb rem, masculí i femení; 200 m, individual, masculí i femení, i 800 m, binomi, masculí, femení i categoria mixta.

L’edició d’enguany de la Copa Catalana de Marxa Aquàtica continuarà el 9 de juny amb la 3a Copa Catalana de Marxa Aquàtica-Salou, del Club Excursionista Salouenc. Tot seguit, arribarà la 3a Copa Catalana de Marxa Aquàtica Vila de Cambrils, organitzada pel Centre Excursionista Cambrils, el 15 del mateix mes. Després de l’aturada estiuenca, el 14 de setembre es reprendrà la competició amb la 3a Copa Catalana de Marxa Aquàtica Vila de Roda de Berà, de l’Associació Marxa Aquàtica Baix Gaià. El Centre Excursionista de Catalunya, amb el 5è Aquacec – 3a Copa Catalana de Marxa Aquàtica, tancarà el calendari el dia 21 del novè mes de l’any.

La celebració d’aquesta tercera edició de la copa consolida el vessant competitiu d’una de les modalitats de la FEEC més novelles. A més, la marxa aquàtica disputarà el Campionat de Catalunya, que ja serà el cinquè, al setembre. Tot i això, aquesta disciplina també compta amb un circuit de caràcter no competitiu amb cinc proves que van del juny al setembre.

En aquest enllaç pot consultar-se el calendari complet.

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *