L’alcalde inaugura la Setmana Cultural al Casal Municipal de la Gent Gran de Salou


L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de les regidores de Gent Gran i Participació Ciutadana, Cristina Berrio i Julia Gómez, ha presidit aquesta tarda la inauguració de la Setmana Cultural al Casal Municipal de la Gent Gran. Durant l’acte, l’alcalde ha felicitat a les persones inscrites a les activitats i els monitors responsables d’aquestes, destacant la importància de mantenir-se actiu tan física com mentalment.

Pere Granados ha encoratjat els jubilats a participar i gaudir dels diversos tallers oferts, incloent-hi cursos d’anglès entre altres, subratllant que aquestes iniciatives són una excel·lent oportunitat per enriquir la vida diària dels sèniors. Aprofitant l’ocasió, l’alcalde ha informat que aquest dimarts s’ha presentat a Saragossa el nou perfum ‘Salou Essences‘, davant més de 200 persones, i que aviat estarà disponible al mercat.

La Setmana Cultural del Casal de la Gent Gran de Salou promet ser un punt de trobada i un espai de creativitat

Després de la seva intervenció, Pere Granados ha visitat l’exposició de pintura i ceràmica realitzada per diferents persones de l’Associació de Gent Gran de Salou, mostrant el seu suport i admiració per les obres i treballs exposats.

L’alcalde ha felicitat a les persones inscrites a les activitats i els monitors responsables d’aquestes, destacant la importància de mantenir-se actiu tan física com mentalment

La Setmana Cultural promet ser un punt de trobada i un espai de creativitat, reafirmant el compromís de l’Ajuntament en promoure activitats que potencien el benestar i la participació activa de la gent gran. 

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *