Les Escoles Agràries obren la preinscripció per al curs que ve

Els estudiants interessats a fer un cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior a les Escoles agràries del Servei de Formació Agrària el curs que ve poden fer la preinscripció del 24 al 30 de maig. Els estudis que s’imparteixen tenen l’objectiu de professionalitzar el sector alimentari, agropecuari i forestal mitjançant la millora de la qualificació dels seus professionals. Les matrícules es formalitzaran del 17 al 22 de juliol per als cursos de grau mitjà i del 15 al 18 de juliol per als cursos de grau superior.

 

Hi ha 15 Escoles agràries distribuïdes per tot el territori català i ofereixen 24 cicles formatius de grau mitjà i superior. Aquests estudis estan especialitzats en la indústria alimentària, l’elaboració d’olis d’oliva i vins, el màrqueting i la publicitat aplicats al món de l’enologia, la producció agroecològica i agropecuària, la gestió forestal i del medi natural, el paisatgisme i el medi rural, la ramaderia i l’assistència en sanitat animal i les activitats eqüestres. Tots treballen en xarxa per compartir coneixements, competències i recursos, i així oferir una formació de major qualitat a l’alumnat.

 

Alguns dels cicles formatius de les Escoles agràries s’ofereixen en format dual amb l’objectiu d’apropar els estudiants al sector, i millorar d’aquesta manera la seva experiència professional i la posterior inserció laboral. L’any passat 680 joves van estudiar cicles formatius a les Escoles agràries i 7.000 alumnes de formació contínua van fer-hi cursos.

Font: Gencat

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *