Pol Bech i Eduardo De la Riva s'imposen al Dobles a Golf Perelada

El professional de Golf Empordà, Pol Bech, fent parella amb el professional del RCG El Prat, Eduardo De la Riva, van ser els vencedors de la cinquena prova de la temporada al Catalunya Pro Tour, que va acollir Golf Peralada aquest dilluns passat en un camp en perfectes condicions per la pràctica del golf d’alt nivell.

Tots dos jugadors, en la modalitat Fourball Medal Play, van aconseguir la victòria amb absoluta comoditat en acumular un total de 62 cops, i van deixar a cinc impactes la segona parella classificada, formada per Paul Brown i Txomin Hospital, amb 67 cops.

A la tercera plaça, tres parelles van tancar els 18 forats amb 68 cops: Erik Shukhart-Sergio González, Kevin Esteve-Victor Bertran, i Jordi Panes-Rubén Gonzñalez.

Un total de 24 parelles van prendre part a la competició del Catalunya Pro Tour, que compta amb el suport de la FCGolf en la organització i la distribució de premis a tots els participantes al circuit.

El torneig va arrencar pel tee de l’1 a les 8.30 del matí amb sortides de quatre jugadors al duel per parelles, en una gran matinal de competició en què Bech i De la Riva van aconseguir una contundent victòria.

La propera cita del Catalunya Pro Tour serà el proper 2 de setembre a Golf Costa Daurada, que tornarà a la modalitat individual.

Moltes felicitats a la parella guanyadora a Golf Perelada!

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, ens acompanyen els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGof i Golf Estudio, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *