Setzena edició de les Jornades Gastronòmiques del Pop del 30 de maig al 16 de juny


  • Un total de 16 restaurants del municipi participaran en aquest esdeveniment, presentant el pop com a ingredient principal en les seves propostes culinàries.

Les Jornades Gastronòmiques del Pop, que organitza Mont-roig Miami Turisme, arriben a la seva setzena edició, celebrant-se del 30 de maig al 16 de juny. Enguany, un total de 16 restaurants del municipi participaran en aquest esdeveniment, presentant el pop com a ingredient principal en les seves propostes culinàries.

Com ja és tradició, el dijous 30 de maig diversos restaurants oferiran un tast del seu plat amb maridatge als seus establiments, donant així el tret de sortida a les Jornades.

Les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja s’han convertit, al llarg dels anys, en un referent gastronòmic tant al municipi com al territori. Després de quinze edicions, aquesta cita anual s’ha consolidat com una de les més importants dins el calendari gastronòmic de Mont-roig i Miami Platja.

Els restaurants participants introduiran a la seva carta diferents tapes, plats o menús elaborats amb el pop com a producte estrella. Aquest mol·lusc, que habita als fons rocosos de la nostra costa, especialment a les cales de Miami Platja, esdevé l’ingredient ideal per a l’inici de l’estiu. La seva versatilitat culinària ofereix un ampli ventall de possibilitats que no deixarà indiferent a ningú.

Els establiments participants enguany són: Balmar, Buba’s, Casa Xavi, Can Salvador, Can Ramon, Eclipse, Ginger, La Borda d’en Manel, Limonero, La Mar Salada, La Riviera, La Tasca d’en Joan, Rin Ran Gastrotapas, Sab’s, Sol Lounge Beach – Maykao, i Plats & Co.

A més, els assistents podran participar en dos sortejos. Tant si prefereixen Instagram com les tradicionals butlletes i urnes, tindran l’oportunitat d’entrar al sorteig de 8 àpats per a dues persones a través del perfil d’Instagram @montroigmiamiturisme, així com al sorteig de 8 àpats més tastant alguna de les creacions dels restaurants participants.

Consulta en aquest enllaç tota la informació sobre les Jornades.

Font: Ajuntament de Mont-roig

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *