Subvenció per a Activitats Culturals


Subvenció per a Activitats Culturals

L’Ajuntament de Querol ha rebut una subvenció de 14.302,91 € concedida per la Diputació de Tarragona. Aquest finançament, provinent del Catàleg per a Programacions Culturals dels Ens Locals (e-Catàleg), està destinat a la contractació d’activitats culturals per a l’exercici 2024.

Aquesta subvenció ens ajudarà i ens permetrà reforçar i ampliar la nostra oferta cultural durant tot l’any. En ella s’inclouen esdeveniments tan importants com la fira de Nadal, Sant Jordi, concerts, i altres activitats que fomenten la cohesió social i la participació veïnal.

Els objectius d’aquesta subvenció son sobre tot els de:

  1. Organitzar esdeveniments culturals de qualitat: Amb aquesta ajuda podrem portar espectacles i activitats que enriquiran la vida cultural del municipi.
  2. Fomentar la participació veïnal: Les activitats estan dissenyades per atraure a tots els segments de la població, des dels més petits fins als més grans.
  3. Potenciar la cohesió social: La cultura és un element clau per crear llaços entre els veïns i veïnes, i aquestes activitats ajudaran a reforçar aquest sentiment de comunitat.

La subvenció permetrà també donar continuïtat a tradicions locals com la fira de Nadal. Un esdeveniment que treballem per potenciar i esperem que es quedi. Any rere any intentem ser més participants, i esperem que no deixi de creixe el nombre de paradetes. Per Sant Jordi, omplim el dia amb roses, llibres, espectacles per a petits, presentacions, esmorzars i activitats variades. A més, es programen i programaran diversos concerts i espectacles que oferiran moments de gaudi i entreteniment per a tothom.

Font: Ajuntament de Querol

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *