El Casal d’Estiu Municipal de Valls s’allargarà enguany fins al 14 d’agost
El casal ocuparà l’Escola Eladi Homs a partir del 26 de juny i estarà dinamitzat pel Cau

Un any més torna el casal d’estiu municipal de Valls enguany a l’Escola Eladi Homs de la mà dels monitors i monitores de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela (el Cau), entre els dies 26 de juny i 14 d’agost, adreçat a tots els nens i nenes de la ciutat a partir de tres anysUn any més el casal s’oferirà també la primera quinzena d’agost, per donar més facilitats a les famílies que ho puguin necessitar. I com l’any passat, el casal serà inclusiu per a infants i joves amb diversitat funcional, adaptant les activitats perquè tothom que hi participi les pugui realitzar.

El casal d’estiu treballa per projectes i es prepara perquè els xiquets i xiquetes s’ho passin d’allò més bé i al mateix temps estimular l’aprenentatge. Amb aquesta voluntat formativa, la regidoria d’Educació i Política Lingüística ofereix la possibilitat de gaudir d’un seguit de propostes pròpies de l’estiu com les activitats d’aigua, les sortides i el desenvolupament de projectes triats per als nens i nenes, tot centrat en l’educació i en el lleure i conduït per un equip de monitors i monitores amb molts anys d’experiència. L’horari del casal serà de 9:00 a 13:00h, amb possibilitat de serveis d’acollida de 8:00 a 9:00h i de 13:00 a 14:00h.

Les inscripcions són presencials, a l’Oficina Municipal d’Escolarització (carrer Major, 12) o telemàtiques, directament al Cau (https://casaldestiuvalls.wixsite.com/benvinguts)que ja té obertes les inscripcions en la seva pàgina web. A partir del 26 de juny, una vegada ja hagi començat el casal, les inscripcions es podran fer presencials a la mateixa Escola Eladi HomsEl període d’inscripcions es mantindrà obert mentre duri el casal i es continuaran fent presencialment cada setmana. Tota la informació sobre horaris, preus i activitats es pot trobar en les pàgines web de l’entitat. Amb tot, les famílies que tinguin dificultats per fer la inscripció en línia o qualsevol dubte poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

VALLS · 29 DE MAIG DE 2024
Font: Ajuntament de Valls

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *