El Circuit Nacional de 5a Categoria visita amb èxit Golf Castellterçol

El Circuit Nacional de 5a categoria va visitar aquest diumenge el camp de Golf Castellterçol, que va reunir a la prova de la FCGolf prop de 70 federats, amb ganes de competir i alhora gaudir d’un bon temps de golf.

I és que la matinal a Golf Castellterçol no va poder ser més completa, amb un sol resplendent i en un camp en grans condicions després de les darreres pluges caigudes. I en un gran ambient de golf, els 66 inscrits van poder completar els nou forats de joc, tant en categoria masculina com a femenina.

Tots jugaven en la modalitat stableford Handicap, amb sortides de vermelles, per a tots els participants, de manera que la igualtat s’imposava tant a homes com a dones.

I després de competir, la victòria masculina se la va emportar Oscar de Pedro, que va acumular 23 punts, seguit de Nil Segura, amb 22 i Juan Prat, amb 21.

Entre les federades catalanes, la victòria va correspondre a Adelin Torres, que va sumar 21 punts, seguida a distància per Maria Teresa Sorrosal, amb 16 punts.

Moltes felicitats als guanyadors a Golf Castellterçol!

El circuit dissenyat per als federats de cinquena categoria, amb handicap comprès entre 26,5 i 36, tenen una nova cita aquest diumenge, a Golf Lleida & Country Club, a l’equador de la competició a la Fase de Clubs. Truca i fes la teva inscripció, encara hi ets a temps!

Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens acompanyen al circuit els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf i Golf Estudio, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND,

Per consultar la classificació final a Golf Castellterçol, clicar aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *