La FCAC organitza l’Assemblea General de les cooperatives agràries


Demà, dijous 30 de maig, a la Selva del Camp (Tarragona)

Eleccions al consell rector de la FCAC i presentació de les dades socioeconòmiques de les 193 cooperatives sòcies


29/05/2024


Actualitat

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza la 41a Assemblea General, demà dijous 30 de maig, a la Selva del Camp. El conseller en funcions del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, presidirà l’acte de cloenda al qual estan convocades les 193 empreses cooperatives federades, que representen 32.115 socis de diferents sectors productius i d’arreu del territori.

En el marc de l’Assemblea General, es durà a terme l’elecció per ratificació de 6 dels 14 membres que conformen el consell rector de la FCAC. Els candidats han estat escollits prèviament per part de cada branca o grup específic.  En concret, van a elecció els representants de conreus herbacis i farratges, pinsos, ramaderia i llet, fruita seca, formació i desenvolupament rural.

També està previst presentar les principals magnituds del sector. Les dades estan sintetitzades a l’Anuari Socioeconòmic del Cooperativisme Agrari de Catalunya 2024 i desenvolupades, amb perspectiva històrica, al quadre de comandament Dashboard.coop.

Abans d’iniciar-se l’Assemblea, els assistents podran visitar el nou molí sostenible de la cooperativa Coselva. Les instal·lacions compten amb un sistema pioner d’extracció d’oli al buit i funcionen amb energia solar, reciclatge d’aigües i reutilització del pinyol per a calefacció.

MÉS INFORMACIÓ

DATA dijous 30 de maig

HORA 12.45 – 13.30 (ACTE DE CLOENDA)

LLOC Sala d’Actes  Finca Mas d’en Víctor  –  La Selva del Camp


Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)

Font:Federació de Cooperaives Agràries de Catalunya

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *