L’Ajuntament d’Altafulla rep una subvenció de la Diputació de Tarragona de 9.013,92 € per a la reparació del mur de les escales d’accés a la platja a la zona del Fortí


Aquests danys es van produir arran dels forts aiguats que van caure el 23 de setembre de 2022

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha subvencionat a l’Ajuntament d’Altafulla amb 9.013,92 € per a la reparació del mur de les escales d’accés a la platja a la zona del Fortí, just al mirador dels Munts d’Altafulla. 

És una de les actuacions que l’Ajuntament d’Altafulla va fer arran dels danys que van produir els forts aiguats que van caure el passat 23 de setembre de 2022, i que van registrar nombroses afectacions en diferents instal·lacions municipals. El cost de la reparació va ascendir a 11.267,40 €, 9.013,92 € dels quals han estat subvencionats per la institució supramunicipal.

Aquest ajut s’emmarca dins de la convocatòria de subvencions per restablir els béns i serveis dels ens locals afectats per fenòmens meteorològics i altres situacions excepcionals 2023 dotada amb un total de 2.900.000 €, i que ha beneficiat a un total de 65 municipis i 4 entitats municipals descentralitzades.

Font: Ajuntament d’Altafulla

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *