Unitat mòbil de la Guardia Civil d’intervenció d’armes


El proper dimecres, 5 de juny de 2024, una oficina mòbil de la Guàrdia Civil s’instal·larà a Castellvell del Camp per a realitzar qualsevol tipus de tràmit relacionat amb armes i/o explosius. La unitat mòbil estarà situada al camí dels Recs (al costat de la deixalleria), de 10:00 h a 13:30 h.

Això permetrà que el ciutadà no hagi de desplaçar-se fins a dependències de la Guàrdia Civil amb Intervenció permanent per a realitzar els tràmits relacionats amb les armes. 

Qui estigui interessat no cal que demani cita prèvia. Tampoc és necessari estar empadronat al municipi de Castellvell del Camp per realitzar qualsevol tràmit. Les principals gestions que es podran realitzar són les següents: 

1.- Sol·licituds per a l’expedició o renovació de llicències d’armes per a l’esport cinegètic de la caça i tir esportiu i olímpic.

2.- Sol·licituds per a l’expedició o renovació d’altres llicències i/o autoritzacions d’armes, explosius, articles pirotècnics o cartutxeria.

3.- Revistes d’armes.

4.-Canvis de titularitat d’armes.

5.- Expedició de guies de pertinença i de circulació d’armes i cartutxeria metàl·lica.

6.-Expedició de certificats d’inutilització, previs els requisits de l’article 108 del Reglament d’Armes.

7.-Presentació de documentació per a altres tràmits.

8.-Dipòsit d’armes.

9.-Informació a la ciutadania.

La realització d’alguns dels tràmits enumerats requereix haver fet efectiu el pagament de les taxes corresponents, la presentació de certificat d’aptitud psicofísica o la presentació d’altres tipus de documents exigits per la legislació vigent.

Font: Ajuntament de Castellvell del Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *