Primers líders del Campionat de Catalunya Individual Sènior 2024

El Campionat de Catalunya Individual Sènior va arrencar aquest dissabte en el recorregut de Perelada Golf amb més de 100 federats catalans a la recerca del títol oficial com a millor sènior del 2024.

Un torneig que s’ha iniciat amb molta igualtat en categoria masculina amb empat al capdavant entre dos competitius jugadors sènior, Philippe Bach i Alberto Bel, que van obrir el torneig amb targeta al par del camp (71 impactes).

A dos cops es van situar un grup de tres jugadors, Eugenio Bores-Leonori, Javier Verges i Liam Patton, que estan al grup en la lluita per la victòria.

Al torneig femení, domini clar de Maria Trallero, que va acabar amb un cop sobre el par del camp (+1) mentre que la seva immediata perseguidora, Cristina Pamies, va acabar amb volta de 76 cops (+5), per tant a quatre impactes de Trallero.

Aquest diumenge es disputarà la segona i darrera jornada de joc i veurem qui s’emporta el títol oficial de campió de Catalunya Sènior 2024.

Molta sort a tots els jugadors aquest diumenge a Perelada Golf!

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, ens acompanyen els patrocinadors principals Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf i Golf Estudio, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.

Per consultar les classificacions, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *