Aquest dijous 13 de juny, espectacle de màgia al Museu Deu


El proper dijous 13 de juny el jardí del Museu Deu s’omplirà de màgia!

A les sis de la tarda el mag «Struc» estarà al jardí del Museu Deu esperant a tots els nens i nenes que vulguin passar una estona divertida amb els seus originals trucs de màgia. Els infants gaudiran d’un espectacle de màgia còmica, divertida i participativa on alguns dels elements més quotidians desapareixen, són trencats i reconstruïts, es transformen o es cremen. De ben segur, que l’espectacle sorprendrà a petits i grans.

El show de màgia, obert a tothom, forma part de la inauguració temporal de l’exposició “I tu, què pintes?”, un projecte del Museu Deu i de la comunitat educativa que apropa les darreres tendències i l’art contemporani universal a les aules.

Els nens i nenes, de cicle infantil i inicial, de les escoles vendrellenques Marta Mata, Àngels Garriga, Àngel Guimerà, IE àngel de Tobies i Pau Casals podran veure els seus treballs exposats a la sala del soterrani del Museu Deu fins al 28 de juliol.

Al llarg de tot el curs escolar, el Museu s’ha desplaçat a les escoles, que així ho han sol·licitat, per realitzar petites xerrades teatralitzades d’artistes com ara Miró, Dalí, Calsina, Vang Gogh, Paul Klee, Gaudí, Villà, Kandinsky… i enguany també s’han inclòs Alma Thomas i Yayoi Kusama, tot explicat a través d’elements quotidians per tal que les obres d’aquests artistes siguin molt més accessibles a tots els infants.

L’entrada és gratuïta per a tothom.

 Font: Ajuntament del Vendrell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *