CA Nou Barris i Barcelona Atletisme pugen a 1a Divisió màster


El CA Nou Barris masculí i el Barcelona Atletisme femení van aconseguir l’ascens a 1a Divisió del Campionat d’Espanya màster de clubs, després d’aconseguir quedar entre els dos primers a 2a Divisió. El Campionat es va disputar a Eivissa.

L’equip del Barcelona Atletisme femení va guanyar la jornada, obtenint 115 punts i treient molt de rèdit a les proves. Bones actuacions d’Ángeles Rodríguez a la javelina, Marta Camps als 800 m i als 1.500 m amb victòria, Cristina Miralles als 80 tanques, Pat Vidal a la llargada, guanyant amb 4.39 m, Lucinda Cash-Gibson als 400 metres, Alba Pérez als 2.000 obstacles i Mònica Navarro al triple salt. Gran actuació conjunta.

D’altra banda, el CA Nou Barris va obtenir l’ascens acabant segon a 2a Divisió masculina amb 103 punts, empatats amb el primer lloc. L’equip barceloní torna al lloc on tocava, demostrant ser un dels millors equips màster de l’estat. Bona actuació conjunta, amb Mateo Moreno al pes, Juan Antonio Segarra al martell i a la javelina, Marc Leroy als 100 tanques i Luís Abadías als 3.000 marxa.

A la mateixa final masculina, competien Barcelona Atletisme i Colomenca. Bones actuacions també, quart l’equip barceloní amb 91 punts i 6è l’UCA amb 59 punts. Amb equips molt joves, el conjunt de la Mar Bella va obtenir bones marques amb Marc Bel a la perxa, Jordi Mirmi als 200 mll, Jordi Bedmar guanyant el triple amb 12.41 i el relleu 4×100 m homes, mentre que l’UCA va tenir bones actuacions amb Carles Doz als 100 mll, Carlos Teruel dominant la perxa i Kirian Pérez a l’alçada.

· Resultats

El CA Manresa va ser 6è

D’altra banda, a 1a Divisió, el Pratenc AA va acabar 7è d’Espanya amb 74 punts. L’equip del Baix Llobregat va lluitar però tenia davant a rivals molt forts. Bona actuació del 4×400, i d’Isaac Piñero als 400 mll. També el CA Manresa va acabar en 6è lloc a la prova femenina, amb 55 punts.

També actuació del Pratenc AA femení, amb Patricia Hidalgo a la perxa, Gemma Cassi al disc o Noelia Jiménez als 3.000 m o Carmen Ma Solé al martell tenint bones participacions.

· Resultats

Font: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *