Castellar tanca la temporada de promoció sub 10 i sub 12


Castellar del Vallès va acollir el Campionat de Catalunya sub 10 i sub 12, a banda d’un control de promoció sub 16. El municipi del Vallès Occidental va rebre a centenars de nens i nenes durant tot el dia, veient les evolucions dels futurs protagonistes de l’atletisme català.

Al Campionat de Catalunya sub 10, equips com el Cornellà Atlètic, el CA Pobla de Segur o el CA Sant Just van obtenir més d’una medalla. El CA Gavà va ser l’equip que més punts va sumar a la puntuació masculina, mentre que a la femenina va ser el Cornellà Atlètic.

L’atleta del Cornellà Atlètic, Marc Valderrama, va ser l’únic amb un doblet d’ors, a l’alçada i a la llargada. El CA Pobla de Segur domina en proves de fons, amb victòries de Davide Sadovici i Khadija Madani als 1.000 m i després, el CA Gavà o el CA Sant Just van tenir victòries a la velocitat, salts o llançaments, amb Nael Blanes als 60 masculins i Micaela Rodríguez al vòrtex i Sofia de los Pinos a l’alçada, elles dues de l’equip de Sant Just Desvern.

· Resultats

Pel que fa al Campionat de Catalunya sub 12, es van batre cinc RCAM i dos RCAT. Els rècords de Catalunya corresponen a Sergi Trujillo, del CA Sant Celoni, a la javelina amb 31.53 m, que també va ser RCAM i Júlia Pozo, del Nàstic de Tarragona, a la llargada amb 4.85 m, també RCAM. D’altres RCAMs van ser, Jan Lleixa, del CA Terres de l’Ebre, als 600 m amb 1:41:15. També Aila Sans, de l’UGE Badalona, a la perxa amb 2.30 m,  i finalment, Alba Capell, del CE Penedès, als 2.000 marxa amb 10:08:50.

L’Avinent Manresa va ser l’equip dominador en la puntuació masculina, femenina i global. L’equip manresà va obtenir dos ors. Doblet d’or de Roger Merideño, del CA Lloret, als 60 tanques i l’alçada, també doblet d’Aila Sans, que havia batut l’RCAM de perxa, també va guanyar a l’alçada. A més, Julia i Anna Pozo, del Nàstic de Tarragona, van aconseguir victòries als 60 mll i a la llargada, a banda de la plata de les tanques de Julia.

· Resultats

Font: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *