El 5 de 7 es resisteix a Vila-seca


Els Xiquets del Serrallo desmunten el 5 de 7 i acaben la diada amb tres castells de set pisos 

La diada del bateig dels Xiquets de Vila-seca ha deixat un sabor agredolç pels Xiquets del Serrallo, que no han pogut repetir la gran actuació de fa dues setmanes a Terrassa, on van descarregar el 5 de 7 més matiner de l’historial serrallenc. El full de ruta a seguir a Vila-seca era idèntic al de Terrassa, amb la intenció de consolidar els mateixos castells.

A primera ronda, els Xiquets del Serrallo han apostat pel 4 de 7 amb l’agulla, el cinquè de la temporada, que han descarregat sense gaires complicacions. Amb aquest primer objectiu assolit, han abordat el principal repte de la jornada: el 5 de 7. Mentre que a Terrassa aquest castell es va treballar intensament durant la descarregada, aquest dissabte s’ha hagut de desmuntar abans de col·locar els acotxadors, ja que el pis de quarts havia perdut les mides i l’estructura patia des d’un inici. 

Malgrat aquest contratemps, la colla ha sabut reconduir la diada completant dos castells bàsics de set. Primer, un 3 de 7 que ha mostrat seguretat fins a la descarregada, tot i que s’ha hagut de defensar de valent a la sortida del pom de dalt. El 4 de 7, a quarta ronda, ha tancat una actuació que no ha comptat amb cap pilar completat pels Xiquets del Serrallo, després de desmuntar un pilar de 5.

Els serrallencs han compartit plaça amb la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els amfitrions, els Xiquets de Vila-seca.

Resum de la diada castellera

Xiquets de Vila-seca: 3 de 6, id 4 de 6, 3 de 6 amb l’agulla i id 4 de 6.

Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3 de 8, 4 de 8 amb l’agulla, 4 de 8 i pilar de 6.

Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau: 5 de 7, 4 de 7 amb l’agulla i 3 de 7 amb l’agulla.

Xiquets del Serrallo: 4 de 7 amb l’agulla, id 5 de 7, 3 de 7 i 4 de 7. 

Font: Xiquets del Serrallo

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *