El castell de Miravet serà l’escenari de la presentació del darrer disc de l’Èric Vinaixa. – Ajuntament de Miravet


 

Amb l’objectiu d’apropar el patrimoni monumental a la ciutadania, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Miravet organitzen un concert de l’Èric Vinaixa el dissabte 6 de juliol a les 21:30h al recinte jussà del Castell de Miravet.

Acompanyat per la seua banda, formada per Marc Sendra al baix, Gerard Masip a la bateria, Julio Pérez als teclats i Albert Greenlight a la guitarra, l’artista mostrarà el seu univers musical presentant el seu darrer disc “Les mil cares de la nit” que, en aquest cas, ha estat gestat íntegrament a Miravet.

Les entrades al concert es poden adquirir de forma anticipada a través de la web de Monuments de la Generalitat de Catalunya o presencialment a l’Ajuntament de Miravet. El preu de l’entrada és de 6€ i els menors d’onze anys tenen l’entrada gratuïta. El dia del concert l’accés a vehicles particulars estarà restringit. Per això, l’organització ha habilitat un servei de bus gratuït a les 20h i a les 24h.

Des de l’Ajuntament de Miravet volem agrair al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya aquesta iniciativa, apostant pel talent del nostre territori.

 Font: Ajuntament de Miravet

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *