El projecte 14×1000 Trekking inclusiu assoleix el darrer cim

El projecte 14×1000 Trekking inclusiu, impulsat per Onat Foundation, Apindep i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha assolit el darrer cim de la iniciativa.

Aquest passat dissabte 8 de juny, 40 persones han estat partícips de l’última ascensió del projecte. En aquesta ocasió, la Torreta de l’Orri (Pallars Sobirà) ha estat l’escenari escollit per a culminar aquest programa de muntanya inclusiva.

Els excursionistes han traçat un recorregut circular de 4 hores que ha partit des de Port Ainé i que s’ha enfilat fins a aquest cim pallarès de 2.438 metres. Després de les quatre gotes matineres, el cel ha aguantat amb els núvols grisos sense descarregar. Els participants, acompanyats per 14 monitors (entre ells el cap de l’Àrea d’Inclusió de la FEEC, Albert Pendon), han gaudit d’una agradable jornada de muntanya.

El projecte

El projecte 14×1000 Trekking inclusiu ha comptat amb una participació total de 500 persones amb tota classe de discapacitat, també sense. Tot i la planificació inicial, al final, s’han assolit 19 cims que s’han repartit entre 18 comarques del país. Des de la Federació, així com des d’Onat Foundation i Apindep, se’n fa una valoració molt positiva.

El futur

Després de la consecució del 14×100, els mateixos organitzadors ja treballen en un nou projecte. Malgrat que encara no se n’han acabat de perfilar els detalls, la intenció és que la iniciativa comenci a rodar de cara a la tardor. En aquest cas, es vol fer un cim de més de 1.000 metres en cadascuna de les comarques de Catalunya en dos o tres anys.

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *