L’Ajuntament està acabant d’elaborar un nou pla especial per al Port de Segur

L’objectiu és guanyar més espai públic i per a activitats econòmiques

L’Ajuntament de Calafell està acabant de redactar un nou pla especial per al Port de Segur. És una iniciativa urbanística que canviarà una part important de l’actual fesomia del recinte, amb l’objectiu de guanyar més espai públic per a la ciutadania i per a generar noves activitats econòmiques.

L’alcalde, Ramon Ferré, diu que “la idea és que les parts tancades siguin les mínimes imprescindibles i que tothom pugui gaudir del màxim d’espai, acostant-se encara més al mar i als vaixells”. Ferré afegeix: “Els canvis també permetran que hi hagi més activitat i que el Port es consolidi com el que ja és, un centre neuràlgic no tan sos per al nucli de Segur, sinó per a tot el municipi”.

Quan el pla especial estigui enllestit i aprovat, l’Ajuntament demanarà una pròrroga de la concessió portuària a la Generalitat. Ferré especifica “ho demanarem per 20 anys més, per tal de desenvolupar el projecte i fer les inversions que aquest pla preveurà”.

L’alcalde conclou: “Aquest pla és la continuació d’una aposta de l’Ajuntament de crear equipaments i vida al Port: una biblioteca, un centre cívic, un espai de coworking, més activitats… Ha estat un èxit que volem ampliar”.

Font: Ajuntament de Calafell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *