El Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya fa entrega del Premi 20N a Bragi Gudbrandsson

Com molts ja sabeu, cada any el Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC) atorga el Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència. Aquest guardó s’atorga a una persona o entitat que ha destacat per la seva tasca en defensa dels drets dels infants i adolescents. L’acte de lliurament sempre el fem proper al 20 de novembre, dia mundial dels drets de la infància.

El passat 18 de novembre el CNIAC, vam celebrar el nostre segon congrés sota el títol: «Violència contra la infància i l’adolescència». La mateixa tarda, vam fer lectura del manifest que el CNIAC publica anualment pel dia mundial dels drets de la infància, també vam fer una connexió en línia amb en Bragi Gudbrandsson per comunicar-li que li atorgàvem el Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència.

Dissabte 1 de juny, membres del CNIAC ens hem reunit al Hub social de Barcelona. Ens complau anunciar que hem fet entrega del Premi 20N (Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència) a Bragi Gudbrandsson, la persona que vam decidir premiar el passat 20 de novembre de 2023. Durant l’acte de lliurament celebrat el passat 18 de novembre, no vam poder comptar amb la seva presència i és per això que avui hem aprofitat la seva visita a Catalunya per a trobar-nos amb ell.

Bragi Gudbrandsson, entre altres contribucions, és el creador del model Barnahus, una iniciativa innovadora per a l’atenció als infants que han patit violències. Aquest servei posa l’infant al centre i integra tots els serveis necessaris per a la seva correcta atenció.

Durant l’acte d’entrega del premi, hem tingut l’oportunitat de dialogar extensament amb Bragi Gudbrandsson. Hem parlat sobre els drets de la infància, com atendre adequadament els infants en situacions de vulnerabilitat, i hem pogut aclarir alguns dubtes que teníem sobre la seva experiència i coneixements en aquest camp.

Estem molt satisfets d’haver pogut reconèixer la seva valuosa contribució amb aquest premi i agraïm la seva dedicació incondicional a la defensa dels drets dels infants.

Font: Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *