Els Mid Amateur catalans tenen una cita al RCG Cerdanya

La millor competició Mid Amateur de la FCGolf t’espera al RCG Cerdanya amb la disputa del Campionat Internacional de la Cerdanya, que es jugará els propers dies 28,29 i 30 de juny el torneig masculí mentre el femení es jugarà el 29 i 30 de juny.

En total, hi ha 90 places disponibles en categoria masculina i 30 més per la femenina, en una competició que es disputarà a un total de 54 forats a raó de 18 forats diaris per a cavallers, mentre que les senyores completaran el torneig a 36 forats en la modalitat stroke play Scratch.

Es tracta d’una competició oficial de la FCGolf pertanyent al Grand Prix Mid Amateur, per això tots els jugadors i jugadors han d’haver complert els 25 anys d’edat l’any de la competició.

Els drets de joc seran 60 euros per als socis i 100 per als no socis mentre que el cost serà de 40 euros per a les sòcies i 66 per a les no sòcies. L’import s’abonarà a l’oficina del club abans del començament de la competició.

Reserva com més aviat millor la teva plaça en aquest espectacular torneig al RCG Cerdanya. Heu de fer-ho a través del web del club, www.rcgcerdanya.com omplint el formulari que es troba a l’enllaç d’aquesta competició a l’apartat del calendari. Cal fer constar el nom, els cognoms, el número de llicència i la data de naixement.

T’has d’inscriure abans de les 18.00 hores del 25 de juny de 2024. Serà responsabilitat del jugador assegurar-se que la teva inscripció es processa correctament i, una vegada publicades les llistes de participants, confirmar si has estat admès.

El torneig es disputarà al recorregut vermell, amb sortides de blanques i blaves. Si vols fer una volta d’entrenament, la pots fer el 27 de juny per 25 euros i la pots reservar al 972.141.408 el dia anterior a partir de les 8.00 del matí.

No us perdeu l’oportunitat de gaudir d’un torneig d’aquest calibre al RCG Cerdanya!

Per consultar el reglament complet, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *