FINAL DE CURS DEL TALLER DE LA MEMORIA DE LA GENT GRAN DE CREIXELL 2023-2024


Tuesday 11 June 2024

👵GENT GRAN / Aquest dilluns ha tingut lloc la Festa de Final de Curs del Taller de la Memoria de la Gent Gran de Creixell.
✅ És la gent gran, la nostra gent gran de Creixell, que durant mesos han estat el «cor» d’un programa social pioner al nostre poble i el procés del qual a nivell social ha estat, a més, degudament visibilitzat: el Taller d’Estimulació Cognitiva, de la Memoria. Les classes van començar al setembre i, a poc a poc, ha anat creixent, madurant. Cal continuar prenent consciència sobre la importància de cuidar la salut mental de la gent gran, un repte per a la nostra societat, una societat cada cop més envellida, galopant i cognitivament deteriorada. I a més amb molta solitud.
➡Tot sigui per la tasca que mereixen la nostra gent gran, esforç i constància per mantenir la seva ment activa.
Una quinzena de persones van participar a la festa que es va celebrar amb un berenar amb la col·laboració del Frankfurt Bocaíto de la nostra Vila. També es van fer jocs i entreteniment a càrrec de l’animador Francisco de l’hotel de Tossa de Mar a on el grup creixellenc va fer les colònies fa unes setmanes. També hi va participar la tècnica de gent gran i igualtat Ariadna Marti, que ha estat la responsable del taller.
✅ Al final de l’esdeveniment, la regidora delegada de la gent gran, Chelo Picón, va lliurar en nom de l’ajuntament de Creixell un obsequi a tots els assistents.
El dia 20 de juny serà el darrer dia del Taller en aquest curs 2023-2024.

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *