La Conca de Barberà commemora la setmana de l’orgull LGBTI

Ho farà amb dues caminades que tindran lloc el dissabte 29 de juny a l’Espluga de Francolí i el diumenge 30 de juny a Santa Coloma de Queralt

El SAI (Servei d’Atenció Integral) LGBTI+ del Consell Comarcal de la Conca de Barberà conjuntament  amb els ajuntaments de l’Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt, amb la col·laboració de l’Associació Comarcal l’Orgull Espluguí i el Club Excursionista de Santa Coloma de Queralt, han organitzat dues caminades populars per celebrar i reivindicar la Setmana de l’Orgull LGBTI.

Les caminades, que tindran lloc el dissabte 29 de juny a l’Espluga de Francolí i el diumenge 30 de juny a Santa Coloma de Queralt, tenen com a objectiu promoure la diversitat, la inclusió i el respecte pels drets del col·lectiu LGBTI+.

La sortida es farà des de la plaça Montserrat Canals de l’Espluga de Francolí i la plaça Major de Santa Coloma de Queralt. Les inscripcions es podran realitzar el mateix dia de les 9 h a les 10 h del matí. Les persones participants  rebran una ampolla d’aigua, una peça de fruita i un obsequi. Ambdues caminades seran de nivell fàcil i tindran una durada aproximada d’una hora i mitja.

Abans de l’inici de cada caminada hi haurà 30 minuts d’escalfament a càrrec de Total Dance (a l’Espluga de Francolí) i de l’Estela Garcia (a Santa Coloma de Queralt).

Per a més informació de les rutes podeu consultar el web del Consell Comarcal de la Conca de Barberà: https://concadebarbera.cat/servei-datencio-integral-sai-persones-lgbti 

El SAI LGBTI+ Conca de Barberà anima a tota la població a participar en aquestes caminades i a celebrar la diversitat i la inclusió.

 Source link

Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *