La innovació i sostenibilitat marquen la renovació de la plaça de Sant Jordi de Salou


L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor d’Obra Pública i Ordenació, Xavier Montalà, i de tècnics municipals, ha realitzat, aquest dilluns a la tarda, una visita a les obres de la plaça de Sant Jordi, que ja estan en la seva recta final. Els treballs conclouran amb la instal·lació d’una escultura de Sant Jordi i els darrers acabats del projecte.

Inscrita dins del pla de remodelació d’11 places i parcs de Salou finançat pels fons europeus Next Generation, la reforma de la plaça de Sant Jordi ha comptat amb un pressupost de 164.362,07 euros.

Les millores implementades inclouen la reparació de part del paviment, l’expansió de les àrees verdes, la substitució de moreres per lledoners, així com l’optimització del sistema de reg i l’accessibilitat.

Durant la visita, l’alcalde Granados ha subratllat que la renovació de la plaça de Sant Jordi exemplifica l’objectiu de la ciutat de «remodelar i renaturalitzar» els espais públics, amb l’intent de millorar la qualitat de vida dels ciutadans i dels visitants de Salou.

S’ha introduït diferebts tipus de vegetació aromàtica que transformarà la plaça en «una experiència sensorial única», aportant així bellesa i aroma a aquest espai

L’alcalde ha destacat també la incorporació de vegetació aromàtica que transformarà la plaça en «una experiència sensorial única», aportant bellesa i aroma a aquest espai. 

Amb aquest projecte, el govern municipal reafirma el seu compromís en dotar Salou d’espais urbans més acollidors, amables i sostenibles, sempre pensant en el benestar de les persones.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *