Les inscripcions dels cursos intensius de català del CPNL seran l’1 i 2 de juliol


A Reus s’han programat 9 cursos. A Cambrils s’hi organitza un Bàsic 1

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) farà les inscripcions als cursos de català d’estiu els dies 1 i 2 de juliol. Els cursos es desenvoluparan en format intensiu durant el juliol. Les sol·licituds es podran fer presencialment o bé en línia, mitjançant la plataforma d’inscripció als cursos de català, des del dilluns 1 de juliol, a les 9 h, fins al dimarts 2.

Si la inscripció es vol fer presencialment, en el cas de Reus cal demanar cita a partir del dia 17 de juny a reus(ELIMINAR)@cpnl.cat, al 977 12 88 61 i personalment al Centre de Normalització Lingüística, al Mas Vilanova, i serà també els dies 1 i 2 de 9 a 13.30. En el cas de Cambrils, les inscripcions presencials es faran al Servei Local de Català, al Centre Cultural, aquests mateixos dies, sense cita, de 9.30 a 13.30 i seguint ordre d’arribada.

A Reus els cursos de nivell Bàsic 1 i 2 es faran a la seu del CNL, al Mas Vilanova, però l’EP! Escolta i parla (un curs totalment oral) serà al Centre Cívic Llevant, i també hi haurà dos cursos de nivell inicial als centres cívics Mas Abelló i Ponent.

En el cas de Cambrils, es farà un Bàsic 1 de 9.30 a 12.30 al Servei Local de Català de Cambrils. Tot plegat suposa un total de 10 cursos i unes 240 places.

Els cursos d’estiu, en modalitat presencial, es duran a terme entre el dia 3 de i el 29 de juliol. En aquesta inscripció, el CPNL ofereix només cursos per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. Les persones interessades poden consultar el cercador web per trobar informació sobre el curs, la localitat i l’horari.

A la pàgina d’inscripcions del web del CPNL, per fer més entenedor el procés d’inscripció hi ha dues guies de suport: una guia sobre com determinar en nivell i una guia per a la inscripció, que recullen els dubtes més freqüents dels usuaris.

Si no sabeu a quin curs us heu d’inscriure, determineu el nivell a https://inscripcions.cpnl.cat/ProvaColocacio. Podeu sol·licitar-la fins al 26 de juny. A partir d’aquesta data el CPNL no en garanteix la revisió.


Els 22 centres de normalització lingüística que formen el CPNL també han començat a preparar l’oferta de cursos de català de tots els nivells, que s’iniciaran el mes de setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2024-2025. Les dates exactes es publicaran pròximament al web del CPNL i a les xarxes socials.

Font: CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *