SKFK inaugura la seva exposició efímera a Azkuna Zentroa pels seus 25 anys d'història


La signatura de moda bilbaïna SKFK ha inaugurat la seva exposició de caràcter retrospectiu per commemorar la seva 25è aniversari a Azkuna Zentroa, el centre de Societat i Cultura Contemporània de Bilbao. Aquesta mostra especial ofereix una mirada al passat mitjançant un recorregut que presenta una selecció de 18 dels looks més icònics de la marca des de la seva creació a finals dels anys 90. L'exposició il·lustra l'evolució de SKFK al llarg del temps, destacant com ha esdevingut un referent en la creació de dissenys únics i en sostenibilitat dins del panorama nacional.

Aquest esdeveniment segueix a la desfilada que SKFK va celebrar al Museu Cristóbal Balenciaga de Getaria, emmarcat dins de Sant Sebastià Moda Festival, el 2 de maig passat, en què va retre homenatge a la seva trajectòria en la indústria de la moda. L'exposició a Azkuna Zentroa representa una tornada als orígens per a la marca, oferint un viatge a través dels seus 25 anys d'història que no només acosta a l'espectador l'essència i la filosofia de la marca, sinó que també celebra una fita a la ciutat que la va veure néixer, Bilbao, i amb totes aquelles persones que els han acompanyat durant aquests anys.

La retrospectiva mostra, a través de les seves peces, els valors i la filosofia de la marcala seva essència i el amor per les tradicions d'Euskadi, així com el seu fort compromís amb la sostenibilitat des dels seus inicis, on ja trobem alguns looks zero waste. L'exposició remarca com aquests principis i valors han estat (i són) una constant latent en la seva trajectòria, i contribueixen a posicionar SKFK entre les principals marques de moda sostenible i atemporal europees, gràcies a la seva proposta i dedicació a la innovació de teixits i materials

Amb aquesta exposició, SKFK no només rendeix homenatge al seu passatsinó que també reafirma el seu compromís amb les generacions més joves. Una invitació especial per a tots aquells bilbaïns que vulguin unir-se a aquesta celebració per compartir i gaudir dels 25 anys de creativitat i compromís de la marca.

Font: Asociación Creadores de Moda de España

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *